Tuesday, 12 June 2012

MeREmAnG ~~~

Uiitt , assalamualaikumm :)

kali ni Anis nak crita pasal someting yang membuatkan bulu roma Anis meremang ,, huii , jantung berdegup laju je,, nak habaq mai ,Anis bukan meremang sebab ternampak lembaga or bende yang menakutkan , tp nin dia ...dibawah :) tgk laa ^^

haaa, amacam ? handsome ta mamat ni ? ehh mamat pulk ,, lelaki ni ialah Black Mentor .. handsome kan , , hebat youpp suare dia,, apatah lagi bila dia nyanyi lagu '' Madah Berhelah'' yang dipopularkan oleh ZIANA ZAIN :).. buat Anis meremang bulu roma ni ,, bagi Anis, black ni keistimewaannya terletak pada suaranya, sebb bila Anis dengar dia menyanyi lagu yang menyentuh perasaan , sudah semestinya Anis cair dengan voice dia ,, huuu ,, gila bayang pulak ,, harharr ,


second ,
ni lagi seorang yang membuatkan Anis terpaku bila dengar dia menyanyi ...
haa , kenal tak siapa diatas ? mestilah kenal kann,, siapa ta kenal juara akademi fantasia 9 iaitu hazama ni,,, hehe , nak tau ta kenapa Anis letak gambar dia di sini ? ni ha.. sebab dia buat anis terpaku dengan suaranya ,,alangkah bagusnye kalau ade someone yang nak nyanyikan lagu buat Anis... eh-eh ,,gatal pulak ,, haha ..tp btol lah Anis cakap, hazama ni , dia lain dari yang lain ,, suaranya membuatkan orang cair bila mendengarnye... cakap punya cakap , lupa nak ckp yang anis cair bila dengar Hazama nyanyi lagu-lagu saleem iklim ,,diantaranya ialah suci dalam debu,,, wah - wah ,, cairr yopp , tak percaya dengar la ,, mesti cair punya,, ta tipuu ,, heehee , teringin nak dengar someone nyanyi lagu ni depan Anis , tak kira la teman Istimewa ke kawan kelas ke,kawan baik ke, janji bila nyanyi mesti kena buat Anis cair ,, haha ,, gasakkk ta tauu , nntii bagitahu cikguu ,, :P amboii dah terbawa-bawa crita Hagemaru ni pulak,, haha >,<

thirdly,
ada lagi seorang artis ni yang always menjerit bila menyanyi ,, haha siapa lagi kalau bukan ______



AZLAN AND THE TYPEWRITER :)
heee , crita pasal azlan ni , first time bila dengar azlan nyanyi agak bosan sebab dia slalu menjerit setiap kali menyanyi , tp kan masa konsert live di ABPH 2012 kan ,, ya Allah ,menggegar dunia btol apabila dia berduet dengan Ziana Zain ,,huyoo , meleleh air liur dibuatnye ,, haha , cair lahh bila dengar diorang nyanyi lagu Anggapanmu yang dipopularkan oleh Ziana Zain dan Lagu Untukmu dari Azlan sendiri :) ,, kecut perut dibuatnye,, high voice punya lahh ,, geramm sangat masa ni ,, rasa nak menembusi Tv untuk pergi ke siaran live ABPH ni ,, haha, tgk tu ,sampai macam tu skali kan ,,, teruk btoll :P ,, haah ,, cair dengan voice semata-mata :) dah macam beruk da ,, opps , terlepas :) , haha ,


-------------------------------------------------------------------------------------------------

haha , kalau macam ni lah kan , mamang tak boleh tidur lah , sebab cair dengan voice diorng ni ,, hehe , hebat sangat lah ,,, bagi 5 bintang trus la :) hehee


-------------------------------------------------------------------------------------------------

ni LAHH diantara video lagu diorang yang membuatkan Anis cair sangat -sanagt ni

~BLACK~

video



~HAZAMA~ 1)

video

               
video
                 

~AZLAN AND THE TYPEWRITER~

video



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca !

No comments:

Post a Comment

*Jangan tengok je , komen lerr skali :)