Friday, 24 August 2012

HoW tO Apply contact lense

hoolaa, holly Assalamualaikum semua :) dah lama tak updates blog ni ,, dah nk berhabuk dah :) heee , sebelum apa-apa , mesty kena :

Bissmillahirahmanirahimm . . . . . .

kali ni Anis nak share sikit ilmu didada .. kehkehh ,, konon lah :) dah tau kan apa yang Anis nk kongsikan kan ? sebab tajuk dah terpampang dekat atas tu :)


setiap wanita pastinya mengimpikan wajah yang cantik & menawan bagai awan :) hee , tapi ... topik ni bukan pasal wajah , tapi ,, pasal mata :D

fompuan ? memang tak lari dari menjaga kecantikan diri kan ?huhu ...  memang lah kena jaga , takkan nak biar je ade jerawat batu singgah dekat muka ,or muka hitam melegam macam kuali .. 

mereka ni (kaum pompuan) kalau ada cacat cela sikit kat muka mula lah kuat membebel sebab ade jerawat or muka hitam ..dan mereka kalau dah chomel tu memang suka menambah-nambahkan kecomelan diri ni , bila muka dah cun , putih melepak , check benda lain pulak yang perlu di-ejazz .. tup! tup ! mata nampak kusam dan layu je .. mulalah nak cuba pakai lense kan , 

dan . . . . . . .

bagi sesiapa yang baru nak start pakai lense tu , ni dia cara-cara yang patut anda follow nya, ingat ! jangan main redah - redah je nak pakai , lense ni pon ade undang-undang yang perlu diikutnya .. kalau salah pakai abis la mata anda .. !!! 

video

Anis tunjukkan video je lah , malas pulak nak menaip panjang leborr nye :) dan tips ni untuk sesiapa yang baru je nak cube pakainya , yang dah tau tu , kalau nak tgk jugak buat-buat je la mcm baru nak belajar pakai lense ni ye :) kikikiii 

bila dah SHANTIK tu , jgan pulak buat mata tu untuk pikat hati lelaki , satgi Anis bagi free2 penampo ,, ecehcehh ,, gurau je ,, terpulang lah anda nak buat apa pon dengan mata anda yepp :) jangan buat bola ping-pong sudaaa :)heehehe 



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca !

No comments:

Post a Comment

*Jangan tengok je , komen lerr skali :)