Friday, 6 July 2012

MY SUPERHERO ARTIST

hey guys , assalammualaikum kali ni topik perbincangan pasal artis superhero anis yepp ,, memang banyak benda buat anis cair giler-giler mereng lah kan , anis memang minat sangt dengan suara & penampilan artis ni , memang buat berbunga ati anis ni yepp ,, banyak sebenarnya superhero anis ni , tp anis post yang pertama dulu :)

nin dia antara gambar-gambar artis tersebut ~



ni dia ~~~ siapa tak kenal penyanyi popular ni , TOMOK .. :) hensem kan dia,, ashhhemennn , anis minat giler dengan lagu-lagu dia ,memang anis layan je :) best wokss, sape tak cair dengan tomok ni en , Anis pon cair,,,,,nak-nak lagi suara & muka ,,kalau korang nak tahu,tomok ni sebenarnya datang dari kumpulan NEWBOYZ,,,alahhh takkan tak kenal kot,,dia vokalisnya ,,lagu-lagunya adalah seperti
 SEJARAH MUNGKIN BERULANG,MERAUNG,MARAH BUKAN SIFATKU 
dan banyak lagi,,,best kot lagu tomok ni,,meremang seyh :) 

ni lah dia lagu-lagu dari kumpulan newboyz :



video
Sejarah Mungkin Berulang :) 

video
Meraung :) 

video
Marah Bukan Sifatku :) 


ni lah ketiga-tiga lagu yang paling anis minat & lagu ni lah lagu yang buat NEWBOYZ popular dulu ,, wah dasyat kan :) 

tapi kan tomok ni dah kawin tahun lepas tau pada 1 JULAI 2011 ,,isteri dia lawa sangt ,,ade iras-iras rozita che wan sikit :) padan lah kan tomok pilih PRAMUGARI , tu yang lawa tu :) untung kan tomok :)..

ni lah dia gambar isteri tomok  ~~


lawa kan isterinya :) suka tgk bila dia senym :) 


sudah setahun mereka mendirikan rumah tangga ,kini tomok bergelar seorang bapa apabila pada 30 mei 2012 , isterinya ,(AYU) telah selamat melahirkan anaknya :) comel je muka baby diorang :) 

nih dia gambr keluarga tomok :)


cehh , ni lah dinamakan keluarga BAHAGIA :) hee , comel kan baby tu :) kecil je,,, walau apa pon sekarang tomok sudah ada tanggungjawab yg lebih besar kerana beliau sudah pun bergelar seorang suami dan bapa :) heee :) 



~~~~BERSAMBUNG~~~~




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca !

No comments:

Post a Comment

*Jangan tengok je , komen lerr skali :)